Biznizchick och stuntkvinna

15:55: Under de senaste veckorna har det mesta gått i racerfart här igen, så nu gäller det faktiskt att planera lite så inget krockar framöver.
Så till oktober månad som bokstaveligen kommer att bli en actionfylld månad, jag skall nämligen gå en grundläggande stuntman-kurs under alla helger i oktober, där vi bl a kommer lära oss om fallteknik, filmslagsmål (fight teknik/kamervinkling), drama, vapen, special FX (explosioner, squibs..skotthål, glas etc.), rapelling och säkerhet. Vi kommer även få chansen att medverka i slagfältscener i kommande filmer.. yeah, why not!
Återkommer såklart med bilder etc efter varje helg om jag får lov att fota lite där… Efter kursen får vi även en häftig action-CD på våra prestationer som såklart inte skall ligga och damma på hyllan, men visas här i bloggen.. Möjligheten för att specialisera sig på vissa stunt finns ju också, får vänta och se vad jag duger till.. kommer iallafall bli riktigt kul och spännande!. So stay tuned peop’s!

På fredag skall jag till Stockholm och agera som statist i en TV-serie. Jag har gjort liknande förut och hade det mycket trevlig bland de andra som var med. Och så får man ju också några extra kronor i fickan på köpet.. så helt klart något jag vill fortsätta med!
För några dagar sedan ringde också en tjej från en tidning som tillsammans med en fotograf skall komma hem till mig på torsdag och intervjua mig i samband med mitt lilla företag.. riktigt skönt att de är intresserad av oss som är egenföretagare och som arbetar hemifrån, inte alltid så lätt som många verkar tro det är .. vill ju såklart återkomma med mer om detta senare. Skall också ge blod denna dagen, så jag får nog ta det lite lugnt i svängarna…

När det gäller styrketräningen så har jag med flit haft nestan 3 veckor helt ledig från allt efter tävlingen i Karlstad, återhämtning heter det ja.. men kände såklart att det efterhand började klia i både kropp och vilja.. så i går bar det iväg till gymmet igen för ett lagom benpass, och även promenaderna har så småningom börjat bli sköna och mer verkningsfulla igen.
Hur det kommer bli med tävling på Fitnessfestivalen vet jag inte än, just nu känner jag bara att jag är trött på allt det här med bästaste träningsrutinen, protein/kolhydrats-analyser, och dietnojor.. ibland känner man att det pratas/skrivs om det samma om och om igen överallt ..bläh…..ha..ha..  dags för lite paus från just det. Känner för liiite mer action och använda kroppen på et litet annorlunda sätt nu! Och det får jag ju snart 🙂
Dock har jag redan beställd tygprover från Glitzit till ny dräkt, så jag får helt enkelt se hur kropp och form känns i november. Blir det inte Fitnessfestivalen i år så blir det ju att bygga lite och tidigast tävla till nesta års FF ..I guess ..
Vill gärna ha en dietfri sommar för en gångs skull… att bara köra Beach 2009 kommer ju bli rena rama lyxen ju ..hi..hi, och så behöver jag nog lägga på mig lite mer muskelmassa här och där samt bara få njuta av själva träningen och vettig mat en stund.

Skall såklart forsöka uppdatera bloggen lite oftare igen… men i perioder har man ju mycket annat som också skall och vill göras eller hur? 😉 Har självklart hunnit baka lite också de senaste veckorna, så flera goa recept är på G!  SeeYouSoon!
Relaterade nyheter:
TV-stjerne knivstakk stuntmann

4 thoughts on “Biznizchick och stuntkvinna

 1. Hej hej Susan! Ja man kan ju undra på vart energin kommer från ibland ..hi..hi.. När det gäller saker jag gillar eller gärna vill göra så får jag lättare lust och energi .. gäller även utmaningar jag är lite rädd för också. Jag är bra på att ta det lugnt i perioder också.. och så kör man igång igen när krafterna vände tillbaka.. Ja nu fick du mig till att tänka över att jag faktiskt funkar på det här sättet. tackar för det du ..he..he. Ha nu en riktig skön helg! 🙂

  Like

 2. Hej på dej Stina! Jo du tjejen, jag serverkligen fram till att få börja nesta helg.. Tycker verkligen det här skulle vara något för dig också Stina, du som redan är Europamästare i din kamsport..en perfekt Lara Croft! 😉 Säg till i såfall så skickar jag dig kontaktinfo. Lovar såklart att återkomma med bilder etc. Kram på dig och go helg!

  Like

 3. Fan vad coolt med stuntman-kurs! Ser fram emot våghalsiga bilder här i bloggen! Man blir sugen själv…!
  Hoppas du har det bra och njuter av att vara ifrån diet!
  Kram!

  Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.