Fitnesshelgen i Karlstad – Del 2

Liss karlstad

Äntligen hemma! Jisses vilken kanonhelg.. jo, jag tycker faktiskt det även om jag inte drog hem några ädla metallar att tugga på ..hi..hi.. Jag är så stolt över att jag genomförde och hade så kul med mysiga människor, och att jag inte hoppade av som jag tänkte göra ett tag.
Så är altså min nyborjartävling i Body Fitness undangjort, och jag börjar känna mig lite som en klättermus nu, jag lär mig sakta men säkert något nytt för varje gång jag är med, jag är nog inte av den typen som “chockar på scenen”, men jag hänger med och ser vad som måste till.. och är förhoppningsvis ännu bättre nesta gång.. bl a på att slappna mer av och komma med ett brett leende.. riktigt svårt när man är nervös och torr i näbbet.
Tycker själv jag var snäppet bättre än i fjol, fast inte helt där än vet jag ju, (blev även för girig på fredagens kolhydratsladdning och åt upp en hel burk Nutella och 2 paket riskakor) – shame on me! Men va fasiken, man blir lite pling i bullen ibland.. Predika inte om disciplin till mig.. den funkar finfint när den är påslagen ..ha..ha  😉
Nu måste jag iallafall göra lite tankearbete och fundera över hur det blir med de 2 resterande tävlingarna… orkar jag och har jag råd.. och borde jag? Eller skall jag börja planera vinterns påbyggning av t ex axlar och lår? Egentligen inte så sugen på mer diet just nu..
Förutom utvalda bilder nedan hittar du ALLA BILDEN I EN SLIDESHOW (108 st – några dock lite oklåra) Jag skickar såklart några bilder via e-mail om det är någon som vill ha en bild på sig eller sina 😉

Får ju absolut inte glömma att tacka alla de kanontrevliga människorna som fanns på tävlingen denna helgen, allt från arrangörer, SKKF, de tävlande, publiken, kompisar och andra busar .. Well done folks!

Det var ju såklart mucho importante för mig att baka och ta med en låda med Chocolate Chip Cookies .. det krävde stenhård disciplin att baka dessa utan att få smaka .he..he.. (recept kommer senare) och de blev ju poppis backstage på tävlingsdagen… ja, lite väl poppis hos mig dagen före.. 🙂

Vi var 4 bodyfitness-tjejer på scenen:

K18

K19

Snyggisarna Frida och Sewsen gör sig klara för baddräktstonden:

K5

 
Maria Andersson tog sin tredje guldmedalj i korta klassen, Athletic Fitness! Stort grattis till tjejen!!:

K9

Pratade lite med tjejen på bilden nedan, är inte helt säker än, men jag tror det är Diana Pedersen från Fitnessgruppen? som jag också tävlar för. Oavsätt en riktigt pigg och kanontrevlig tjej vetja!:

K10

Tjejerna kör dips så det ryker:

K12

Helena impade grymt med hela 32 chins och 36 dips ..trodde nestan inte mina egna ögon!!:

K29

Anna Bergli tog guldet i lång klassen, Athletc Finess! Ett stort grattis till henne!

K13

Stort grattis till Ako Rahim och hans tvättbräda som tog guldet i långa klassen, Athletic Fitness:

K14

Jo, på en sådan dag visar jag glatt fram min mage 😉

K15

Min snälla och goa pojkvän som börjar bli rätt duktig på att vara min såkallade “coach”, utan hjälp från honom skulle inte tävling komma på talas… ja det blev en del protienbars i lördags:

K16

Jag lyckades på något sätt att sminka mig enkelt och ok, men nesta gång får jag ta på en mörk läppstift så jag inte ser ut som et lakritstroll i ansiktet.

K17

Prirutdelning för oss som körde body-fitness:

K28

Jättetrevliga Sewsen’s snygga rumpa och hennes lika jättetrevliga kompis Veronika:

K21

Frida ställde med dagens häftigaste frisyr! Stort grattis till body fitness-silveret tjejen!!:

K22

Finfin posering av jättemysiga 3-barnsmamman Marie Schöld som knep 3.platsen i body fitness:

K26

Någon hade glömt att deffa:

K27

Och bäst av allt; några av mina goaste vänner körde hela vägen till och från Västerås för att övervara det hela, det betydde mycket för mig!! Efter eventet blev det libnanesiska maträtter på Habibi i Karlstad… guuud va gott det smakade! 🙂

K30

Resten av bilden i SLIDESHOW

8 Comments

 1. Var bara tvungen att leta upp din blogg, då min syster nämnde att hon hade råkat på mitt namn i den när hon sökte efter bilder från tävlingen.

  Tack själv, jag fick ett jättetrevligt intryck av dig, du verkar vara en väldigt spontan och hjärtlig tjej – fler som dig skulle göra världen än vackrare! 😀

  Hoppas allt är bra annars och att du hunnit landa bra efter tävlingen!

  Kram, Diana

  Like

 2. Tack så mycket för det Maria! Ja, det blev ju en kanonbra helg tycker jag, på alla områder så att seja, och det triggar såklart till mer fram i tid 🙂 Nu har jag bara de bilden som finns i slideshowen, men jag mailar dem såklart till dig lite senare i kväll, inte alla bilden blev helt lyckade, lite suddiga…var svårt att hålla kameran still ibland ..hi..hi. Kram på dig 🙂

  Hej hopps Anna; helt sant som du sejer, klarar man lite bättra än förra gången så är man ju på väg i rätt riktning.. förhåpningsvis ..hi..hi. Känns iallafall rätt skönt att det gick så bra. Kramar

  Like

 3. Bra jobbat!!
  Alltid skönt när man märker att man förbättrat sig, det är ju det som är huvudsaken!!
  Kram Anna

  Like

 4. Hej Liss!
  Grattis till en bra prestation i helgen! Tyckte helt klart att du förbättrat dig sedan sist! Bättre form!
  Hoppas det känns bra o att du är nöjd!
  Kul att se lite bilder oxå…
  Har du möjligtvis fler bilder från min klass? Har inte så många själv o hade varit kul att se fysikronden…
  Om du vill o har tid får du gärna maila mig..

  Kram
  maria

  Like

 5. Heja BadGEAR! Tack för det du 🙂 Ja det blev en del bilder under helgen, finns ju så mycket som händer både på och av scenen på ett sådant event.. en riktigt trevlig helg blev det. Ja, den odeffade killen skilde sig liksom lite ut bland alla de smala kropparna, tror de drev med lite bus på scenen också. Ha nu en riktig skön måndag du!

  Like

 6. Ah, då har du gjort ditt för ett par dagar. Grattis, du gjorde det!

  Klart annorlunda helgunderhållning än vad jag brukar vara med om, men nu har jag sett bilderna så lite har jag varit med.

  Den där som hade glömt att deffa skrattade jag hjärtligt åt. Kunde ha varit jag ju… 🙂

  Ha det gott!

  Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.